Simona Trașcă, mărturii halucinante despre fratele mort în pușcărie: „Nu ne-au lăsat la capelă pentru că este încă deținut”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Simona Trașcă a făcut o serie de mărturii halucinante despre momentele grele prin care a trecut atunci când a aflat că fratele său, care se afla după gratii, a murit! Vedeta a povestit că nu i-a fost permis să îl jelească, din cauza legilor din România.

Dependendența de droguri i-a adus sfârșitul fratelui Simonei Trașcă. Potrivit spuselor sale, bărbatul a început să se drogheze de la o vârstă fragedă, însă nimeni din familie nu și-a dat seama de acest aspect, pentru că pe vremea aceea drogurile nu erau atât de des întâlnite.

„Frate-miu a început să se drogheze în anturaj, noi ne-am prins foarte greu de chestia asta. Stunci nici nu știam de droguri și când îl vedeam amențit, am zis că a băut și el o bere cu băieții pe la părculeț. A fost o luptă foarte grea, oamenii nu înțeleg dacă nu au fost în situația asta că spun că nu am făcut nimic pentru el. Ba da, am făcut tot ce am putut. Eu sunt singura din familie care are sufletul împăcat că știu că am făcut tot. Pe mine mă suna când era oprit într-un magazin că ajunsese la gesturi extreme pentru droguri.”, a spus Simona Trașcă pentru Antena Stars.

Odată cu trecerea anilor, dependența a devenit mai puternică, iar consecințele au fost devastatoare. Simona Trașcă a mărturisit cum ea și familia ei au încercat să îl interneze în centre de dezintoxicare, însă întotdeauna se loveau de refuzul tânărului în ceea ce privea spitalizarea.

„Doctorii ne spuneau de foarte mulți ani să ne pregătim că ficatul lui e o mlaștină și nu mai rezită, dar Dumnezeu i-a mai dat câțiva ani. Ne era greu să îl internăm că el nu era de acord și nu se putea împotriva voinței lui. Nu stătea acolo.”, a declarat vedeta.

Simona Trașcă a mai spus că a rămas traumatizată din cauza modului în care fratele ei a murit. Din cauza dependenței de droguri acesta a recurs la gesturi care au fost pedepsite prin lege, astfel că ruda ei a murit în închisoare, în chinuri groaznice. Ce i-a produs și mai multă durere vedetei a fost faptul că nu i s-a permis să își jelească fratele la capela închisorii fiind considerat încă un deținut.

„De multe ori îl internam în spital și speram că se va întâmpla o minune, dar nu mai avea puterea să treacă. Cea mai mare părere de rău este că a murit chinuit în pușcărie și nu am înțeles legea asta de la noi. În momentul în care a murit nici măcar nu ni l-au dat acasă să îl plângem. Ne-au spus că el este încă deținut și nu am avut parte să mai petrec timp cu el decât cât a durat slujba de înmormântare. Nu am fost lăsați la capelă pentru că este încă deținut. Am fost singura care nu s-a dezlipit de el aproape nicio secundă.”, a mai spus Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest