De ce Monica Tatoiu nu o consideră noră pe iubita fiului ei: „Nu există așa ceva pentru mine”

 

Deși este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, Monica Tatoiu și-a ținut viața personală întotdeauna departe de ochii presei. Însă atunci când își dorește să ofere detalii din intimitatea sa, o face fără doar și poate. Așa s-a întâmplat și de data aceasta când ne-a povestit cum s-a desfășurat ultima vacanța alături de fiul si iubita lui și care este motivul pentru care nu o consideră noră pe partenera odraslei sale.

Monica Tatoiu, în vârstă de 63 de ani, a vorbit deschis despre ultima vacanță pe care a avut-o alături de soț, de fiu, dar și de iubita acestuia. Femeia de afaceri a mărturisit că s-au distrat pe cinste și au avut parte de momente minunate pe care o să și le amintească toată viața.

Mai mult de atât, Monica Tatoiu a mărturisit și care este motivul pentru care nu o consideră noră pe iubita fiului său. Afacerista a dezvăluit că niciodată nu a fost o fire prea mămoasă, astfel că partenera fiului ei este pentru ea o foarte bună prietenă, nicidecum o noră, așa cum este etichetată de lume.

„Am făcut scufundări, am scris articole de politică, mi-am descris blog. Nu e noră. E prietena mea. Eu nu sunt mămoasă, pentru mine nu există așa ceva. Am fost două cupluri de prieteni care fiecare a trăit și a gustat muzica lui.”, ne-a dezvăluit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite despre fiul ei

În urmă cu ceva timp, Monica Tatoi a mărturisit că a fost la un pas de moarte atunci când l-a adus pe lume, pe Victor, care s-a născut cu un plămân nefuncțional.

„Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne. L-am învăţat tot ce m-au învăţat ai mei părinţi. E mai înţelept ca mine”, a mărturisit Monica Tatoiu pe un site de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest