De ce nu-ţi merge bine? 6 legi ale KARMEI pe care le ignori, dar care-ţi pot schimba viaţa!

 

Ai grijă ce faci, căci totul se întoarce, de cele mai multe ori înzecit! Legile Karmei pe care cei mai mulţi le ignoră sunt o altă formă a Legii a treia a lui Newton – fiecare acțiune are o reacție egală (bine faci, bine găsești) și de sens opus (se întoarce la tine).

Iată şase legi ale Karmei, care, dacă le respecţi, îţi vor schimba viaţa, conform femeia.ro!

1. Relația cauză-efect face legătura între fapte și viață. Orice am face este direct legat de ceea ce se întâmplă cu noi. Fapte bune atrag evenimente bune, oameni buni, situații și circumstanțe bune, în timp ce faptele rele în mod inevitabil atrag tot ceea ce este negativ. Dacă ți se întâmplă lucruri rele, întreabă-te dacă acțiunile tale sunt bune și sincere sau rele și fase.

2. Umilința este o trăsătură necesară pentru a descoperii fericirea. Este una din legile Karmei. Umilința te ferește de gândurile negative ale celor din jurul tău. Umilința nu înseamnă să-ți pui cenușă în cap, ci să răspunzi cu calm, cu înțelepciune, cu blândețe și cu iubire celor care se îndreaptă către tine cu nervi, cu agresiune, cu răutate, invidie sau porniri dușmănoase. Umilința este primul pas spre înțelepciune și, mai apoi spre fericire.

3. Dacă ți se întâmplă lucruri rele este mereu din vina ta! Gândurile negative, tensiunea, teama, frica, invidia sunt aducătoare de rele. Simpla schimbare a modului în care gândești, înfruntarea temerilor de orice fel, pot să fie calea spre bine. Nu te plânge de ceea ce ai. Nu te teme pentru ceea ce poți pierde. Nu-ți fie frică să ceri, caută și o să primești. Aceștia sunt pașii spre fericire.

4. Concentrază-te pe ceea ce faci. Ignoră orice alte temeri și probleme. Nu te grăbi și vei face bine ceea ce faci. Încearcă să te gândești mereu la varianta bună a evenimentelor. Dorește-ți bine ție și celor din jur, necondiționat. Acest lucru va aduce fericirea în viața ta.

5. Ce dai, aia primești. Onestitatea, încrederea și dragostea sunt cheile fericirii!

6. Dacă ai făcut o faptă bună, nu așteaptă recompense instantanee. O să fii dezamăgită. Recompensele vin atunci când trebuie, atunci când ai cu adevărat nevoie de ele.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest