De ce s-au despărţit, de fapt, Carmen Grebenişan şi iubitul său, imediat după Asia Express! „S-a terminat”

 

Carmen Grebenişan se află într-o adevărată ascensiune pe plan profesional, dar, din păcate, când vine vorba de cel personal, nu putem spune acelaşi lucru. Concurenta de la „Asia Express” şi fostul iubit, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape trei ani, au decis să meargă pe drumuri separate. Motivul?

În ciuda faptului că în faţa camerelor şi pe social media, relaţia pe care o avea cu partenerul său părea una perfectă, se pare că lucrurile nu au stat deloc aşa, în realitate. În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Carmen Grebenişan a dezvăluit că despărţirea a fost de comun acord şi chiar dacă a coincis cu momentul întoarcerii din competiţia „Asia Express”, nu a avut nicio legătură cu participarea.

„Deci, nu are legătură cu Asia Express, s-a încheiat după Revelion. (...) Trei ani, făceam trei ani cumva acum, în perioada asta. Aţi rămas în relaţii ok? Da, chiar am rămas în relaţii ok. Adică, nu ţinem legătura, dar nu suntem certaţi în primul rând şi cred că asta e cel mai important.” a spus Carmen Grebenişan.

Cu regret în glas, Carmen Grebenişan a mărturisit că a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, dar dragostea care a existat, s-a risipit, aşa că au decis să pună punct. Totodată, blondina a ţinut să precizeze că de acum încolo se va axa numai pe partea profesională.

„A fost frumoasă, dar s-a terminat. Cât a fost, a fost frumoasă. Nici măcar nu am ce să-i reproşez, doar că pur şi simplu s-a terminat. Eu am decis să mă axez mai mult pe carieră, să pun accent pe muncă şi cumva am stat mai mult în zona asta, în birou, pentru că noi stăteam împreună şi încet încet s-a răcit relaţia. (...) Mă rog, ne-am înţeles de comun acord, nu s-a întâmplat nimic de genul să ne înşelăm unul pe celălalt, pur şi simplu am decis că aşa o să fie mai bine şi că eu sunt mult mai implicată în ceea ce fac şi că ar trebui să fie şi el mult mai implicat în activităţile lui, separat de relaţie.” a completat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest