De ce s-au despărțit, de fapt, Maria Constantin și Marcel Toader. Fiul regretatului afacerist a rupt tăcerea/ VIDEO

 

În timp ce Maria Constantin susține că motivul care ar fi dus la destrămarea mariajului cu Marcel Toader ar fi fost episoadele de agresiune la care ar fi fost supusă de regretatul afacerist, Maximilian, fiul lui Marcel Toader susține cu totul și cu totul altceva. Mai mult de atât, tânărul i-a transmis și un mesaj dur, interpretei de muzică populară care a întinat amintirea părintelui său cu ultimele declarații făcute.

Recent, Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută de Marcel Toader, în timpul căsniciei cu acesta, fiind și motivul din cauza căruia a decis să divorțeze de afacerist. Totodată, artista de muzică populară a recunoscut că a avut gânduri negre din cauza acuzațiilor pe care fostul soț i le-a adus, fiind nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog din cauza presiunii care s-a pus pe umerii ei.

„Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm. (...) În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta, toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate.”, a spus Maria Constantin.

De ce s-au despărțit, de fapt, Maria Constantin și Marcel Toader.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Maximilian Toader a făcut-o praf pe Maria Constantin, despre care a spus că cerșește atenție prin declarațiile pe care le-a făcut și mai mult de atât, detaliile pe care le-a oferit din interiorul mariajului cu tatăl lui, nici nu ar fi adevărate.

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declară că a fost violent.”, a spus Maximilian Toader.

Cât despre realul motiv care a dus la destrămarea mariajului dintre Marcel Toader și Maria Constantin, Maximilian a mărturisit că a fost vorba de neîncredere, nicidecum de violență, așa cum susține fosta soție a tatălui său.

„Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neîncredere. (n.r. ai văzut-o vânătă) Niciodată. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic. Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de 2 ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor.”, a mai spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest