Maria Constantin, victima violenței domestice, în timpul mariajului cu Marcel Toader: „A fost dureros. Eu nu mai contam”/ VIDEO

 

Maria Constantin a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre agresiunile la care a fost supusă de Marcel Toader, în perioada în care erau căsătoriți. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, interpreta de muzică populară a recunoscut că a fost victima violenței domestice în timpul mariajului cu regretatul afacerist.

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în 2017 cu mare scandal, regretatul afacerist acuzând-o pe interpreta de muzica populară de diverse lucruri, în timp ce aceasta a preferat să nu intre niciodată în altercații cu acesta, păstrând tăcerea.

În platoul emisiunii „Showbiz Report”, Maria Constantin a făcut dezvăluiri șocante despre tot ce a îndurat în căsnicia cu Marcel Toader. Interpreta de muzică populară a recunoscut că a fost bătută și înșelată de afaceristul care a murit în urmă cu 2 ani.

Mai mult de atât, artista a mărturisit că în momentul în care agresiunile fizice au început, a fost momentul în care a decis să pună punct definitiv mariajului toxic.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus...mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.”, a spus Maria Constantin la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest