Maria Constantin, primele declarații, după ce a recunoscut că a fost înșelată de partenerul de viață: „Mai bine ierți”

 

Maria Constantin a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, după ce a recunoscut pe contul ei de socializare că a fost înșelată de partenerul de viață. Interpreta de muzică populară susține că l-a iertat pe bărbatul care a căutat dragoste în altă parte!

Maria Constantin nu este deloc o norocoasă în dragoste! Intepreta de muzică populară a trecut prin numeroase decepții amoroase, dar asta nu a făcut-o să renunțe la ideea că într-un final își va găsi alesul alături de care îsi va întemeia o familie.

După ce a recunoscut în fața celor care o urmăresc că a fost înșelată de partenerul de viață, Maria Constantin a făcut primele declarații pentru Antena Stars, unde a mărturisit că este de părere că nu infidelitatea reprezintă problema majoră într-o relatie, ci lipsa de încredere.

„Nu știu dacă sunt cel mai nefericit caz, cred că sunt foarte multe femei care au fost înșelate. Și atunci cea mai bună variantă este să ierți. Nu cred că înșelatul este problema, ci încrederea.”, a spus Maria Constantin.

Cât despre dacă a fost înșelată de actualul iubit cu care s-a și mutat sau de unul dintre foștii parteneri, Maria Constantin nu a vrut să se pronunțe, motivând că ce s-a întâmplat în inimitatea relației sale trebuie să rămână acolo.

„Nu vreau să dau nume pentru că nu e frumos, mai ales că sunt genul care încearcă să își țină viața privată. Mi se pare urât să ies si să spun despre ce s-a întâmplat acasă.

Sunt foarte bine cu iubitul meu și pot spune că m-am liniștit.”, a mai spus interpreta de muzică populară, Maria Constantin pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest