Maria Constantin s-a mutat în casă împreună cu iubitul! Filmări exclusive din noua locuință/ VIDEO

 

Soarele a răsărit și pe strada Mariei Constantin! După numeroase decepții amoroase, interpreta de muzică populară pare că și-a întâlnit sufletul pereche, iar cei doi s-au și mutat împreună! În cadrul emisiunii “Showbiz Report”, artista a facut turul noului ei apartament, iar noi avem toate imaginile!  

Deși este o femeie extrem de frumoasă și curtată, Maria Constantin nu este deloc străină dezamăgirilor în dragoste. După multe relații eșuate, iată că acum interpreta de muzică populară se simte mai fericită ca niciodată, alături de partenerul de viață care are grijă de ea necondiționat și care ar face orice pentru aceasta.

Mai mult de atât, cei doi amorezi au decis să se mute împreună în apartamentul pe care Maria Constantin l-a achiziționat în luna august, locuință care ulterior îi va rămâne fiului ei, atunci când acesta va veni la facultate în Capitală.

”Copilul meu va veni la școală aici în București sau la facultate, vreau să îl las copilului. Este un apartament într-o zonă destul de liniștită”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Totodată, Maria Constantin a ținut să precizeze că apartamentul nu este încă achitat total, dată fiind perioada dificilă prin care a trecut din punct de vedere financiar din cauza pandemiei de coronavirus.

”N-am avut banii cash pentru că a fost un an greu pentru toți, mai ales pentru artiști. Visul meu era să-mi construiesc o casă, dar până la construcția unei case am zis că nu se mai merită să stau în casele altora și am luat acest apartament. Până acum stat în chirie”, a mai spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest