Maria Constantin, declarații exclusive după ce s-a mutat în casă nouă cu iubitul! Și-a făcut rată la bancă pentru marele vis!

 

Maria Constantin s-a mutat în casă nouă cu iubitul său! Interpreta de muzică populară a început anul 2021, în forță, iar gestul de a locui sub același acoperiș cu partenerul de viață le-a dat tuturor de înțeles că este pregătită să treacă la următorul nivel cu acesta.

A răsărit soarele și pe strada Mariei Constantin! Vedeta iubește din nou și fericirea este cu atât mai mare cu cât sentimentul este împărtășit. Interpreta de muzică populară a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars și a dezvăluit cum arată casa visurilor sale, în care doar s-a mutat alături de partenerul de viață.

„Este o casă modestă, are două camere, suficient pentru mine. am decorat-o într-un stil mai minimalist modern. E o canapea mai modernă, dar în același timp este foarte relaxantă. Am un dressing care este tot în oglindă. Am ales nunțe deschise, doar draperiile au aceeași nuanță ca și în bucătărie și dormitor.”, a spus Maria Constantin, în exclusivitate pentru Antena Stars.

De ce nu vrea să își facă relația publică

În urmă cu puțin timp, Maria Constantin a fost invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, unde a dezvăluit că motivul pentru care preferă să își țină relația amoroasă departe de ochii curioșilor este din cauza faptului că ori de câte ori și-a expus viața privată a fost pusă la zid de oameni răutăcioși.

„Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată, ca să mă protejez. Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori”, a declarat Maria Constantin la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest