De ce și-a păstrat Monica Anghel numele! „Deciziile nu se iau niciodată la nervi!”

 

Cunoscuta cântăreață a vorbit deschis despre mariajul cu Marian Caraivan și a recunoscut că nu totul a fost roz în cei 12 ani petrecuți împreună.

 

Monica Anghel și Marian Caraivan au împlinit 12 ani de relație, iar rodul iubirii lor este Aviv, băiatul care le-a schimbat viața celor doi. Monica Anghel s-a căsătorit cu Marian Caraivan în anul 2010. Artista și-a găsit fericirea în brațele bărbatului de lângă ea. Cântăreața a decis să-și păstreze numele și nu să-l preia pe cel al soțului, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri. ’Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa’’, a declarat Monica Anghel pentru VIVA!

 

Artista a recunoscut în interviul acordat revistei că mariajul cu Marian Caraivan nu a fost unul fără cusur. Din contra, au existat și numeroase momente grele, dar a reușit să le depășească de fiecare data cu bine!

 

 ‘’Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi’’, a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest