De la ”strâmba lui Dodel”, la divă la Miami. Mara Bănică a fost tranșantă în legătură cu trecutul Dianei Gureșoaie

 

După ce a trecut printr-un scandal imens, fiind implicată în dosarul "Prostituatelor de lux", Diana Gureşoaie pare să-şi fi găsit în sfârşit liniştea, dar nu oricum şi nu oriunde. Diva a decis să părăsească România şi să se retragă tocmai în Miami şi nu singură, ci alături de buna ei prietenă, Diana Nicoraş.

Şi asta nu ar fi tot! Cum prietena sa se îndreaptă cu paşi repezi spre măritiş cu un tânăr care nu numai că se numără printre cei mai bogaţi, dar se învârte în cercuri alese, Gureşoaie vine la pachet, aşa că se bucură şi ea de luxul din Miami.

Mara Bănică și Lorena Diaconescu au fost invitate să vorbească despre acest subiect, iar Mara a fost tranșantă:

”Stăteam și mă gândeam că la facultate am făcut semiotică și acum venim să vorbim despre o proxenetă, demonstrată, care nici nu are ce spune, nici nu e prea frumoasă. Vorbim despre traseu, la propriu. Ea este bloggeriță. Trecând de asta, vine clientul și spune ”cu ce te ocupi”, îi spui că ești un blogger de fashion. Fiind atât de multe prostituate în țara asta, ele trebuie delimitate. Cred că ar fi necesară o lege din asta. De ce să se ducă fiu-meu la o femeie din asta și să își piardă capul și să mai ia și o boală sau să se îngrăgostească? Nu mai bine ar fi să fie în niște case din astea de rendez-vous, verificate și cu medic, să știe tariful și să nu mai interacționeze cu alte fete normale”, a spus Mara Bănică.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest