Decizie de ultimă oră a Mădălinei Pamfile! Se întoarce la vechile obiceiuri

 

Năravul din fire n-are lecuire.  Mădălina Pamfile s-a săturat de statutul de "femeie de casă". S-a măritat şi a zis că renunţă la viaţa agitată, dar s-a răzgândit. Acum divorţează şi se pregăteşte să revină în forţă.


”Este o perioadă destul de dificilă în viaţa mea sentimentală, vom vedea cum vor decurge lucrurile!” , a spus Mădălina.

Dacă vă aşteptaţi ca Mădălina Pamfile să fie ţinută sub papuc vă înşelaţi amarnic. Fosta asistentă a demonstrat că nu este un trofeu uşor de câştigat aşa că a pus piciorul în prag.

”Viaţa este ca un joc de şah! Depinde cine conduce! Şi tu ca pion eşti pusă ori în faţă ori în spate...oricum pionul merge în faţă”, a mai spus Mădălina.

După ce a decis să divorţeze de soţul său, Alin, cel care a ţinut-o în provincie, departe de lumina reflectoarelor,  se pare că bruneta pregătește o revenire în forță. Nici nu a călcat bine în Capitală, că a și dat sfară-n țară că vrea să se întoarcă în televiziune, ca asistentă TV.

Fosta elevă a lui Mazăre nu vrea să recunoască oficial că îşi doreşte să revină pe micile ecrane ... mai ales că nici nu prea ar avea loc în acest moment. Potrivit unor surse însă, Mădălina abia așteaptă ocazia să se instaleze din nou pe scaunul pe care l-a părăsit în urmă cu câțiva ani, când a decis să se facă fată de casă și să renunțe viaţa agitată.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest