Declarațiile Biancă Drăgușanu prin care prevestea despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova: „Ea o să fie a patra nebună”

 

Deși la început a fost etichetată de multă lume drept invidioasă pe fericirea fostului soț, iată că în cele din urmă spusele Biancăi Drăgușanu s-au adeverit, iar Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit cu scandal așa cum a preconizat de la bun început.  

Alex Bodi și Daria Radionova sunt protagoniștii unui scandal de proporții, după ce s-au despărțit, chiar dacă în urmă cu doar câteva săptămâni spuneau că au planuri mari împreună și că sunt deciși să își întemeieze o familie.

După ce Bodi a dat de înțeles că el a fost cel care a decis să se despartă de Daria Radionova, rusoaica a scos la iveală conversații pe care le-a purtat cu afaceristul în privat prin care a demonstrat că de fapt ea a fost cea care i-a dat papucii acestuia.

Motivele despărțirii invocate de rusoaică au constat în gelozia nefondată a afaceristului și în faptul că „aprecia” alte femei pe conturile de socializare, gest care a deranjat-o extrem de tare pe aceasta.

Mai mult decât atât, Daria Radionova și Alex Bodi au avut parte de o confruntare de gradul zero, în direct, la Antena Stars, unde și-au aruncat cuvinte grele și unde fiecare a făcut acuzații care mai de care mai grave... lucru pe care Bianca Drăgușanu l-a prevestit încă de la începutul relației celor doi.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a garantat că Daria Radionova va fi „a patra nebună”, în ochii lui Alex Bodi, explicând că toate partenerele pe care afaceristul le-a avut au fost catalogate așa de acesta.

”Eu am crezut din adâncul sufletului meu că oamenii se pot schimba și pentru că am fost manipulată și de la manipulare am trecut la stadiul următor: amenințări, șantaj, etc. Ce te face să crezi că dacă stă cu Daria în casă nu poate să mă sune pe mine sau să-mi spună lucruri, să-mi transmită lucruri? Cum se face că în toți anii ăștia, prima ta femeie cu care ai copil, și aia era nebună, a doua femeie cu care te-ai și căsătorit și ai copil cu ea, Iulia, și aia e nebună. Eu, a treia, sunt nebună. Următoarea nebună știi care e? Asta care îi face clătite. Într-un viitor apropiat ea o să fie a patra nebună”, declara Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest