Reacția acidă a Dariei Radionova după ce Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă: „Ce fel de bărbat este ăsta?”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Daria Radionova și Alex Bodi capătă proporții din ce în ce mai mari! Cei doi au intrat, în direct, prin telefon la „Star Magazin” unde au scos la iveală detalii șocante din intimitatea relației lor! Potrivit spuselor rusoaicăi, afaceristul i-a cerut înapoi inelul de logodnă, gest care a deranjat-o la culme!

Daria Radionova a dat cărțile pe față și a dezvăluit că Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă, imediat după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, cei doi își făceau planuri de nuntă, iată că acum războiul dintre ei pare că a scăpat total de sub control.

”Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a fost mărturisirea făcută de cea care urma să-i devină soție lui Bodi.

Alex Bodi a recunoscut că i-a cerut Dariei Radionova să îi înapoieze inelul pe care i l-a dăruit din dragoste și a explicat și de ce. Afaceristul a mărturisit că nu vede rostul ca rusoaica să păstreze bijuteria pe care i-a dat-o, din moment ce nu mai au niciun plan împreună. Totodată, așa cum era de așteptat, milionarul a mai aruncat câteva săgeți în fosta parteneră, spunând că regretă că a cunoscut-o și că a lăsat-o să intre în viața lui.

”Da, este adevărat, i l-am cerut (nr. inelul) pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata. Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e altcineva acum”, a completat afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest