Deea Maxer, reacție tranșantă după ce a fost numită “mamă grasă”! Le-a închis gura răutăcioșilor

 

Deea Maxer a fost cuzată că nu se îngrijește și că a scăpat de sub control kilogramele. Artista a fost atacată puternic, însă a reacționat imediat după ce a fost numită “mamă grasă” printr-o serie de declarații tranșante!

Deea Maxer se poate considera o femeie împlinită! Are un soț care o iubește, are doi copii minunați și o carieră fructuoasă. Iar pentru că își alocă tot timpul familiei și domeniului în care activează, artitsta nu mai are timp și de tratamente de slăbit și de înfrumusețare. Lucru care le-a ofensat pe domnișoarele de pe instagram, după ce Deea Maxer a pus o imagine cu ea de pe litoral, fiind catalogată drept “mamă grasă”.

Le-a dat replica

Într-o lume invadată de poze modificate în Photosop și cu filtre, naturalețea începe să fie grav condamnată. Lucru care s-a întâmplat și în cazul Deei Maxer, care nu a vrut să stea pe bară și să privească cum este pusă la zid de domnișoarele de pe social media, astfel că le-a dat replica.

Soția lui Dinu Maxer a dezvăluit că a șters toate comentariile negative de la postarea ei de pe litoral, ca să nu își mai facă inimă rea. Mai mult de atât, artista a mărturisit că nu a încercat niciodată să îsi ascundă defectele, pentru ca se iubește așa cum este și se simte extrem de bine în pielea ei.

“Am făcut o postare zilele trecute pe instagram la care mai multe domnișoare mi-au scris atât în privat, cât și la comentarii, comentarii care evident nu au rămas pe postarea mea pentru că le-am șters și le-am dat block. Mă deranjează astfel de comentarii răutăcioase și nefondate, care mi-au spus că sunt o mamă grasă, că nu am grijă cu ce mă îmbrac, că nu îmi aleg hainele cum trebuie ca să îmi ascund defectele. Ceea ce nu au înțeles este ca nu încerc să îmi ascund defectele, nu îmi modific pozele și întotdeauna m-am arătat cum sunt eu naturală. Chiar dacă am o intervenție de implant mamar făcută după Andreas. A doua sarcină mi-a modificat corpul, dar nu mă ascund cu lucrul ăsta.” a spus Deea Maxer.

Mai mult de atât, Deea Maxer le-a sfătuit pe femeile care se află în aceeași situație precum ea să nu își ascundă trupurile, ci să fie încrezătoare în propriile forțe și mândre de modul cum arată.

“Dacă suntem mămici a doi sau trei copii și ne-am lăsat pe ultimul loc, nu trebuie să ne ascundem în spatele unui costum de baie întreg sau să nu ieșim la plajă, sau să fim frustrate într-o lume în care fetele arată perfect. Acelea sunt mămici care au bone sau fete care nu au copii. Oricum e ok să fii și plinuță.” a mai spus Deea Maxer pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest