Delia l-a facut praf pe Mihai Bendeac, din cauza vestimentației: „Atunci nu i-am zis nimic, dar era groaznic!"

 
+2 click pentru
galerie

Delia l-a făcut praf pe Mihai Bendeac, din cauza alegerilor vestimentare pentru care actorul optează! Artista a dezvăluit ce crede că ar trebui să schimbe juratul „iUmor” la modul în care se îmbracă, dar și care a fost cea mai „tristă” piesă vestimentară pe care a purtat-o vreodată.

Delia și Mihai Bendeac, pe lângă faptul că sunt colegi la emisiunea “iUmor” sunt și doi prieteni foarte buni. Astfel că acum artista a putut vorbi cu nonșalanță despre alegerile vestimentare pe care actorul le-a făcut de-a lungul timpului.

Întrebată “Cine se imbracă cel mai trist din showbiz”, Delia a răspuns Mihai Bendeac, fără să stea pe gânduri. Cântăreața este de părere că actorul ar trebui să se reinventeze sau să schimbe piesele vestimentare.

„Bendeac se îmbracă foarte trist. Nu e ca și când nu îî spun asta mereu. Cel mai trist, ever. Nu e o problemă că se îmbracă la fel. Dar să fii puțin mai... nici cu negru nu am nimic. Dar să nu fie jeans-ul ăla și tricoul ăla care este semi-mulat și același mereu. Cred că dacă o să îl văd cu hanorac, atunci o să îi spun că s-a reinventat.”, a spus Delia, in cadrul unui interviu.

Mai mult de atât, Delia a mărturisit că în perioada in care l-a cunoscut purta un sacou roz „groaznic”, dar pe care nu i l-a putut comenta, pentru că erau abia la începutul relației de prietenie.

„Sacou cu epoleți, foarte pe teatral și cu șnuruleț din paiețele. Atunci nu i-am zis nimic, pentru că nu ne cunoșteam foarte bine și nu eram atât de prieteni. Sacoul ăla era groaznic, era roz. Bine că nu îl mai are. L-a donat!”, a mai spus Delia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest