Cu ce afecțiune extrem de rară se confruntă Delia. Este motivul pentru care evită să mănânce la restaurante!

 

Delia a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune extrem de rară de ceva timp. Artista a vorbit deschis despre simptomele specifice bolii, printre ele numărându-se și motivul pentru care evită să mănânce la restaurante!

Cauza afecțiunii de care suferă Delia nu este încă știută de specialiști. Potrivit studiilor, unele persoane raportează simptome între 9 și 13 ani. Misfonia este o boală rară și periculoasă, iar cel mai des este întâlnită la fete, fără să fie legata de niciun eveniment care a avut loc în viața celei care o poartă pe umeri.

Delia a recunoscut, recent, că suferă de misfonie, cunoscută și sub numele de sindrom de sensibilitate sonoră selectivă. Mai precis, anumite sunete îi declanșează artistei o stare de iritație și agresivitate.

Este motivul pentru care evită să mănânce la restaurante!

Din cauza sensibilitații la sunete, până și modul în care o persoană mănâncă, respiră, mestecă sau fluieră îi poate crea Deliei un disconfort sau chiar și dezgust față de oamenii care produc sunetele respective.

Astfel că Delia a recunoscut că afecțiunea rară de care suferă este unul dintre motivele din cauza căruia evită să ia masa în restaurante sau chiar și de față cu alți membri ai familiei, nedorindu-și să explodeze și să devină agresivă cu persoanele dragi.

Delia a fost la un pas de moarte, în vacanță

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia, în cadrul unui interviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest