Denisa Despa, dezvăluiri dureroase! A pierdut sarcina, la scurt timp după ce a fost cerută în căsatorie: „M-a marcat!”/ VIDEO

 

Denisa Despa a făcut dezvăluiri dureroase despre un moment traumatizant din viața ei, în exclusivitate pentru Antena Stars. Dansatoarea a mărturisit că a pierdut o sarcină, la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie și că toate planurile ei s-au dus pe apa sâmbetei.

Denisa Despa a trecut prin momente foarte grele! Dansatoarea a dezvăluit că a făcut un avort spontan, în urmă cu 11 ani, însă chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de la tragicul eveniment, a rămas cu o sensibilitate aparte pentru toți copiii pe care îi întâlnește.

Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, doar ce aflase că urma să aibă gemeni, însă în cel de-al doilea trimestru de sarcină, a făcut un avort spontan, iar visul ei de-a-și întemeia o familie lângă bărbatul care o ceruse în căsătorie, s-a năruit imediat.

„Eu în această viață, în prima mea relație când trebuia să mă căsătoresc, am fost însărcinată și am pierdut sarcina la patru luni jumate cu gemeni și am rămas cu o dezamăgire foarte profundă (...) S-a întâmplat în urmă cu 11-12 ani, am trecut peste și încă am rămas cu o sensibilitate.”, a spus Denisa Despa la Antena Stars.

De asemenea, Denisa Despa a mărturisit că are o sensibilitate foarte mare față de copii, astfel că de fiecare dată când prietenii săi îi propun să le fie nașă micuților, ea nu stă pe gânduri și acceptă.

„Am foarte mare sensibilitate la copii și de câte ori am ocazia să fac un bine și să fiu un părinte spiritual, să le fiu alături, o fac cu mare drag.”, a mai adăugat Denisa Despa


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest