Denisa Despa vrea să cadă la pace cu Roxana Dobrițoiu, după ce s-au luat la bătaie: „Nu mai pot da timpul înapoi”/ VIDEO

 

După ce a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor din cauza violențelor exercitate asupra fostei sale prietene, Roxana Dobrițoiu, iată că Denisa Despa vrea să îngroape securea războiului cu nepoata lui Adi de la Vâlcea și mai mult decât atât, i-a cerut și iertare pentru comportamentul pe care l-a avut față de ea.

Dacă înainte Denisa Despa și Roxana Dobrițoiu aveau o relație frumoasă de prietenie, acum au ajuns la cuțite. Și după ce s-a vehiculat că motivul încăierării ar fi fost din cauza unui bărbat, dansatoarea maneliștilor a mărturisit că niciodată nu s-a pus vorba de așa ceva.

Mai mult decât atât, Denisa Despa a spus că regretă că s-a ajuns să se bată cu Roxana Dobrițoiu, însă ce îi sădește o părere de rău mai mare în suflet este faptul că și-a pătat imaginea prin prisma acestui scandal în care este implicată.

„Îmi pare foarte rău și regret faptul că mi s-a denigrat imaginea și probabi că am fost văzută de cei care nu mă cunosc ca fiind agresoare, doar că am specificat că îmi pare tare rău de faza care s-a întâmplat și că s-a ajuns la acest moment. Incidentul care a avut loc nu are absolut nicio legătură cu niciun bărbat. Este aberant! Îmi pare rău, îmi cer scuze mie, familiei mele și tuturor oamenilor care mă cunosc. Am fost asumată, din păcate s-a întâmplat, timpul nu-l mai pot da înapoi. Eu m-am liniștit foarte mult de atunci și am regretat momentul. Nu am ce să îi reproșez pentru că orice persoană reacționează la impuls, exact așa cum noi am reacționat în timpul disputei pe care am avut-o. Nu eu am fost agresoarea, cum și ea avut nevoie de îngrijiri medicale, și eu am avut. Îmi pare rău că s-a ajuns aici”, a declarat Denisa Despa, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest