Ce a spus Denisa Despa, după ce a fost acuzată că ar fi bătut-o măr pe nepoata lui Adi de la Vâlcea: „A fost reciprocă”/ VIDEO

 

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a trecut prin momente cumplite, după ce a fost bătută cu bestialitate de nimeni alta decât de Denisa Despa! După ce Roxana Dobrițoiu a povestit de la ce a pornit altercația cu dansatoarea maneliștilor, acum și Denisa a făcut primele declarații la Antena Stars, prezentându-și partea de adevăr din spatele incidentului.

Un nou scandal de proporții a izbucnit în showbiz-ul autohton! Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost bătută cu bestialitate de Denisa Despa, într-un restaurant de fițe din Capitală! Iar după ce a făcut primele declarații în care a relatat de la ce a pornit totul, acum a avut o primă reacție și Denisa Despa care a mărturisit că regretă că a acționat așa, însă trebuie să precizeze că nepoata lui Adi Vâlcea a exagerat în declarațiile pe care le-a făcut, pozându-se în victimă!

”Îmi cer scuze față de mine de familie mea, de cei care mă cunosc. Îmi e rușine că s-a ajuns aici, da, între noi a existat această altercație. A fost o altercație reciprocă. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar faptul e deja consumat. Și eu am fost lovită, și au am fost la INML, și eu am fost la spital. Noi am fost ca surorile, am mâncat din aceeași farfurie, noi nu avem cum să mai vorbim niciodată, a spus Denisa Despa pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Denisa Despa susține că izbucnirea ei a avut loc după ce de-a lungul timpului au existat mai multe divergențe între ele două. Totodată, dansatoarea maneliștilor a ținut să mărturisească faptul că și ea a încasat bătaie din partea Roxanei, lucru pe care nu l-a menționat în declarațiile date pentru Antena Stars.

„De-a lungul anilor au existat mai multe divergențe, dacă ea credea că sunt exagerate trebuia să nu mai țină legătura cu mine. (...) Eu veneam de la o recuperare, că am probleme de sănătate cu coloana, și m-am dus să mănânc ceva. Am ajuns la acel restaurant, mai erau încă alte două prietene și de acolo a început o mică ceartă între noi provocându-mă și ducându-mă la disperare. A fost o bătaie reciprocă. Mă deranjează că iese și pozează în victimă. Eu sunt asumată, asta s-a întâmplat.”, a spus Denisa Despa la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest