Nepoata lui Adi de la Vâlcea, primele declarații, după ce a încasat o bătaie cruntă de la Denisa Despa: „A luat sticla și mi-a dat în cap”

 

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost protagonista unor momente cumplite! Roxana Dobrițoiu a fost bătută măr de nimeni alta decât Denisa Despa! În exclusivitate pentru Antena Stars, blondina a dezvăluit de la ce a pornit totul, dar și cu ce răni s-a ales în urma agresiunii!

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost bătută cu bestialitate de fosta ei prietenă, Denisa Despa! Iar imaginile șocante de pe Spynews.ro, în care se vede clar cu dansatoarea maneliștilor i-a dat un picior în față Roxanei Dobrițoiu au făcut înconjurul internetului, făcându-i pe cei care le-au văzut să se întrebe: de la ce a pornit totul?

Exclusiv pentru Antena Stars, nepoata lui Adi de la Vâlcea a mărturisit că cearta dintre ea și Denisa Despa a pornit după ce a participat la o petrecere, unde nu a fost întâmpinată așa cum se cuvine. Deranjată de comportamentul nepotrivit al unei prietene de-a gazdei, artista i-a mărturisit unei alte prietene că nu se simte confortabil, dar nu a fost luată în seamă.

Ba mai mult, Roxana a mărturisit că ziua următoare a fost amendată pentru prezența la petrecere, iar pentru că nu a înțeles de ce a fost singura persoană taxată dintre invitați, nepoata lui Adi de la Vâlcea i-a cerut explicații prietenei sale, Denisa Despa, care s-a simțit iritată de întrebarea vedetei, moment în care au rupt relația de amiciție.

Timpul a trecut, iar conflictul dintre cele două a început să prindă proporții din ce în ce mai mari, după ce Roxana Dobrițoiu și Denisa Despa s-au întâlnit la un restaurant.

„A trecut foarte mult timp, o lună și ceva, două. N-am mai vorbit cu Denisa, ne-am mai întâlnit din întâmplare o dată, dar n-am avut tangență. Am vrut să ies în oraș cu două prietene, ea nu era în grafic oricum, asta luni seara. După toate cele întâmplate mi-am dat seama că totul a fost regizat de ea. Sun convinsă că a vrut să vină în oraș după mine cu intenția de a se întâmpla ceva. Am ieșit cu două prietene, prima dată ea a sunat-o pe una din ele să vină și ea după noi. Tipa respectivă m-a întrebat pe mine și i-am zis că nu am nimic cu ea, nu țin dușmănie, am fost ca surorile. Apoi Denisa i-a scris și celeilalte prietene ale mele și când a ajuns, ea i-a și spus prietenei mele „Aaa, nu ai vrut să vin”. După ce a venit la masă, s-a văzut că nu a vrut să vină din prietenie, din start a sunat-o pe Bianca și m-a pus pe videocall și au vrut să facă mișto de mine amândouă, ele luau în râs chestia asta cu acea amendă. Eu m a enervat foarte tare și am spus că pentru mine banii au valoare. Eu m-am certat cu această fată pe video, ea a făcut intenționat acest videocall ca eu să-mi ies din fire și să mă cert cu prietena ei și s-a enervat ea.”, a povestit Roxana Dobrițoiu pentru Antena Stars.

Războiul dintre cele două a degenerat la o bătaie in toate regula în incinta restaurantului, iar după cum se poate observa în imaginile publicate de Spynews.ro, Roxana Dobrițoiu a fost grav rănită de Denisa Despa.

„Eu i-am vorbit urât, într-adevăr și când am închis telefonul ea a sărit la bătaie și nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, au venit și cei din spate și au încercat să o ia, dar tot dădea cu picioarele. Nu este prima dată, ea face asta mereu. Am ajuns la spital, a luat pur și simpli sticla și mi-a dat în cap. A spart un pahar și o farfurie, a fost un adevărat circ la acel restaurant. Eu cred că fata aceasta are o perioadă dificilă și nu mai face față cu propriul ei stres.”, a mai spus nepoata lui Adi de la Vâlcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest