Denisa Filcea, momente de groază în vacanța de la țară: ”Am luat-o pe Eva în brațe și l-am lăsat pe Flick”

 

Instinctul matern a făcut-o pe Denisa Filcea să-i dea drumul de mână pentru a-și salva copila dintr-o situație complicată.

 

Denisa Filcea, Flick și micuța Eva au fost într-o scurtă vacanță la țară. Ieșirea în aer liber a fost aproape de a se transforma într-un coșmar pentru cei trei. Asta după ce au fost înconjurați pe un drum de țară de patru dulăi. Instinctul matern a determinat-o pe Denisa să își strângă puternic copilul în brațe și să caute o cale de scăpate. Astfel, la lăsat pe Flick singur și a reușit să scape, intrând în casa unor necunoscuți.

 

Denisa Filcea ar fi făcut orice să-și salveze copila, astfel încât după ce l-a lăsat pe Flick în mijlocul câinilor, a vrut să intre în prima casă care i-a ieșit în cale. Ghinionul a făcut ca ușa să fie închisă. Însă, în cele din urmă, mama a reușit să-și ducă în siguranță fiica la cazare, chiar dacă pe drum cele două au mai dat de un câine.

 

„Au apărut patru câini imenși, am intrat într-o curte și au venit după noi. Am vrut să intrăm în casă, dar era ușa închisă.... Sincer, m-am mega panicat ... am luat-o pe Eva în brațe și l-am lăsat pe Flick cu câinii. Am ajuns cu bine la cazare, deși pe drum m-am mai întâlnit cu un câine. Apoi, am stat stresată că Flick nu mai venea ... suntem bine.”, le-a povestit Denisa Filcea, urmăritorilor ei de pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest