Denisa Manelista îmbrăcată la înmormântare cu o rochie pe care a prezentat-o într-un interviu? Imaginile care îți dau fiori

 

Denisa Răducu sau Denisa Manelista, așa cum îi spuneau mulți din cei care o îndrăgeau, este astăzi condusă pe ultimul drum, după ce boala cu care a fost diagnosticată a răpit-o definitiv pe artistă. Rochia în care va fi îmbrăcată pentru eternitate, însă, este posibil să nu fie necunoscută publicului.

Pentru că nu este căsătorită, artista ar fi trebuit înmormântată îmbrăcată în rochie de mireasă, conform tradiției. Acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât conform altei tradiții, nu ar fi un lucru benefic pentru sufletul artistei.

”Mama ei nu a dorit s-o îmbrace în rochie de mireasă. Au îmbrăcat-o într-o rochie de firmă, roz, frumoasă, cu perluțe pe ea, o rochie de scenă cu diademă. Spunea mama Denisei că a auzit că nu ar fi bine să fie mireasă, că pe lumea cealaltă stă și așteaptă la gard și așteaptă să vină mirele”, a declarat Minodora luni la Acces Direct.

Într-adevăr, Denisa Răducu nu poartă o rochie de mireasă, ci una roz, de spectacol. Este posibil însă ca această rochie să nu fie necunscută publicului, întrucât s-ar putea să coincidă cu cea prezentată în urmă cu ani în urmă într-un interviu.

Vezi pe Spynews.ro imagini din INTERVIU!

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu este condusă pe ultimul drum, la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest