Denisa Nechifor, protagonista unor scene rupte din filme! A fost sechestrată și interogată la graniță, în Mexic!

 

Denisa Nechifor a trecut prin momente cumplite, în timp ce încerca să se întoarcă înapoi în țară, după ce a fost plecată într-o vacanță de vis, în America, alături de cea mai bună prietenă.

Denisa Nechifor a rămas cu amintiri, mai puțin plăcute, după sejurul din America. Vedeta a povestit, prin intermediul unei conferințe video, în cadrul jurnalului de la Antena Stars, cum i-au fost anulate două bilete de avion, de întoarcere spre România, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mult decât atât, în timp ce încerca să prindă cel de-al treilea zbor, Denisa și prietena ei au mers la graniță cu Mexic, pentru a putea ajunge la aeroport.

Din cauza traficului de persoane și al traficanților de droguri care trec foarte des în zona ceea, polițiștii de frontieră le-au ținut pe cele două preț de câteva ore în mașină, unde le-au interogat și le-au amprentat, ca să afle realul scop al trecerii graniței.

„Am plecat atunci când nu se preconiza a fi situația asta și ne-a luat 3 zile să ajungem acasă și 3 bilete de avion America-România, din care primele două au fost anulate, am trecut prin niște situații care ne-au pus la încercare nervii, am fost epuizate psihic. (...) Cea mai dificiă situația a fost când am fost oprite la graniță în Mexic, unde ne-au lăsat câteva ore bune să stăm în mașină, ne-au interogat, ne-au amprentat și s-au comportat destul de agresiv cu noi. Apoi când le-am explicat de ce suntem acolo, că avem copii au fost mai ok. A fost șocant. A fost o situație pe care o vedeam doar în filme. Iar când trăiești așa ceva ai senzația de teroare.” a spus Denisa Nechifor.

După ce au reușit, într-un final, să ajungă în țară, Denisa și prietena sa s-au autoizolat, de teama de a nu fi infectate cu virusul care a creat isterie pe întreaga planetă. Chiar dacă primul lucru pe care ar fi vrut să-l facă, ar fi fost să-și ia în brațe fetița, mai ales după ce a pătimit atâtea pentru a ajunge înapoi pe meleagurile natale, Denisa Nechifor a intrat direct în carantină, ca să nu-i afecteze, în niciun fel, pe cei dragi.

„E greu, dar trebuie să fim responsabili, trebuie să stăm departe de părinți și de copii în momentul acesta, pentru că eu și prietena mea am plecat într-o vacanță făcută cadou de la fratele meu. Ne-au autoizolat. Am luat decizia asta pentru că avem copii acasă, iar părinții sunt la noi.” a mărturisit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest