Despărțire bombă în showbiz! Ramona Olaru și Cuza și-au spus “Adio”! Modul inedit în care a fost făcut anunțul!

 
+2 click pentru
galerie

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit! Asistenta TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” a fost cea care a făcut anunțul, într-un mod, cu adevărat inedit, pe pagina sa de socializare!

Ramona Olaru este o ghinionistă în dragoste! După divorțul neașteptat de fostul partener de viață, blondina părea că și-a întâlnit sufletul pereche, pe Adrian Popescu, cunoscut sub numele de Cuza, în vara lui 2019.

Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Mai mult decât atât, despărțirea vine în contextul în care, în urmă cu nici două luni, membrul trupei „Noaptea Târziu” o cerea în căsătorie. Și chiar dacă cererea a fost o farsă organizată atât de Romona Olaru, cât și de prietenii artistului, trăirile pe care le-au experimentat nu au putut fi disimulate și se putea observa de la o poștă dragostea pe care și-o poartă.

Cum a dat vestea

Cea care a dezvăluit că s-au separat a fost chiar Ramona Olaru! Cum? După ce unul dintre admiratorii săi a sesizat că nu mai are nicio poză sau filmare cu membrul trupei Noaptea Târziu, a întrebat-o care este motivul pentru care le-a șters. Într-o propoziție scurtă și la obiect, blondina a spus că s-au despărțit: „Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”.

A fost căsătorită 3 ani

Chiar dacă este o prezență extrem de activă în showbiz-ul autohton, Ramona Olaru a fost întotdeauna discretă în ceea ce a privit intimitatea sa, parte a vieții sale pe care a încercat să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, divorțul de partenerul de viață, a ținut primele pagini ale tabloidelor multe zile, mai ales că decizia celor doi de a se separa a fost total neașteptată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest