Despărţiţi, dar împreună! Laurette a făcut dezvăluiri incendiare din vacanţa pe care a petrecut-o alături de tatăl copilului ei

 
+2 click pentru
galerie

Laurette a avut o relaţie tumultoasă alături de tatăl fetiţei ei, Mihai. Cei doi au petrecut ani buni împreună, după care s-au despărţit, iar bruneta a fost nevoită să îşi crească fetiţa singură.

Cu toate acestea, Laurette şi Mihai continuă să petreacă timp împreună, în ciuda faptului că nu mai formează de mult timp un cuplu. Invitată, astăzi, la emisiunea "Star la Mare Fitza", de la Antena Stars, cântăreaţa a mărturisit cum a fost în vacanţa petrecută alături de fostul său iubit. Laurette a făcut dezvăluiri total neaşteptate.

"A fost foarte frumos, ne-am liniştit. Sunt liniştită, fericirea până la urmă ne-o facem fiecare dintre noi," a spus Laurette, la emisiunea "Star la Mare Fitza", de la Antena Stars.

Mihai, Laurette şi fetiţa lor au mers în vacanţă în Barcelona, iar vedeta nu a putut să nu îşi anunţe prietenii virtuali despre cât de bine se simte şi a postat pe contul său de socializare o fotografie în care se afla alături de Mihai şi fetiţa lor.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest