Detalii despre starea şi activităţile viitoarei mămici, Flavia Mihăşan: “Îmi fac liste adiţionale, pentru că nu ştii niciodată”

 

Frumoasa vecină de la “Neaţa cu Răzvan şi Dani” este în săptămâna 31 de sarcină. Entuziasmată şi fericită de nu-şi mai încape în piele, viitoarea mămică nu se poate opri din a face cumpărături pentru bebe.

Din dorinţa de a nu-i lipsi nimic băieţelului ei, Flavia Mihăşan vrea să cumpere tot ce se poate pentru cel mic! Ca orice viitoare mămică, frumoasa blondină mărturiseşte că a început să se mişte mai greu.

„E, nu știu, nu mai pot nici să mă încalț. Să vă spun ce îmi mai cumpăr pentru bebe. I-am luat până la șase ani. Am luat un scaun de alăptat, pentru sufragerie. Am luat un alt pătuț, în afară de cel oficial. Trebuie să mă asigur că are unde să doarmă și când vom călători. Așa că este un pătuț pe care îl vom putea lua cu noi. Căruciorul este foarte tare! Îmi vine să mă plimb eu în el, dar nu știu dacă încap. Am bifat tot de pe listă. Și încă îmi fac liste adiționale, pentru că nu știi niciodată”, a spus Flavia Mihășan, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Micuţul se va naşte într-o zodie bună

După ce a fost la ecografia – cea din ultimul trimestru, Flavia a dezvăluit că micuţul are deja personalitate.

”Am fost la ecografie, la ultima ecografie, cea mai emoționantă. Am stat cu bebe, i-am făcut o pozică. Când i-am zis să îi fac o pozică, și-a pus genunchiul în față. Adică, nu vrea. Are personalitate. (...) Va fi zodia Gemeni. E o zodie bună!”, a mai spus Flavia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest