Detalii incredibile despre viaţa puştilor care au făcut România să plângă de bucurie! Câţi bani au făcut regii fotbalului până la 21 de ani şi prin ce sacrificii au ajuns aici!

 
+5 click pentru
galerie

Băieţii lui Rădoi sunt noua generaţie de aur a României! Viitorul fotbalului de la noi prinde contur, iar totul se datorează muncii de echipă a juniorilor de la Under 21.

Andrei Radu este, la ora actuală, cel mai scump jucător român, dar pentru a ajunge la această performanţa a trebuit să depăşească foarte multe obstacolele. Condiţiile de pregătire la Viitorul Bucureşti nu au fost deloc propice, dar s-a ambiţionat şi aşa a juns la cluburile de renume din Europa. La 11 ani, Steaua l-a transferat pentru 12 mii de euro, dar la puţin timp, a ajuns la Dinamo, unde a avut parte de toate condiţile pentru o pregătire optimă. La 14 ani, specialiştii vorbeau de el ca despre viitorul portar al "naţionalei". După un an la Dinamo, portarul a semnat în 2013 cu Internazionale. La 18 ani, juca la echipa de seniori, după care a fost transferat la Genoa – unde este şi în prezent. Deşi în viaţa profesională a avut parte de ascensiuni, în cea personală – a avut parte de o dramă peste care nu a trecut nici astăzi. La 9 ani, sora lui a murit, iar din acel moment şi-a făcut promisiunea că o va duce pe cele mai mari stadioane ale lumii, motiv pentru care, ţine în poartă, la fiecare meci, tricoul ei.

Ianis Hagi nu îşi dezamăgeşte tatăl, ci din contră – merită numele sonor pe care îl poartă. La numai 10 ani, fotbalistul a fost înscris, la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, academie care creează performanţă. Debutul în prima ligă, la FC Viitorul Constanţa l-a avut la vârsta de 16 ani, iar la 17 ani a fost transferat la clubul ACF Viitorul, devenind căpitanul echipei. Mirel Rădoi s-a bazat pe el ca titular în meciurile din finalul campaniei de calificare la Campionatul European Under 21 şi iată că a avut dreptate. Dovada sunt golul din meciul cu Croaţia şi golul din meciul cu Anglia, primind o ofertă de 8 milioane de euro de la Galatasaray.

Florinel Coman are o poveste impresionantă de viaţă. Cel care a marcat 2 goluri în ultimele minute din partida cu Anglia a rămas în grija bunicilor încă de la 9 ani, când părinţii jucătorului au plecat să muncească în Spania. La 7 ani a luat drumul fotbalului, la echipa locală Luceafărul Brăila, iar la 17 ani a debutat pentru echipa mare a FC Viitorul. Patronul clubului, Gigi Becali a declarat ca a primit pentru Florinel Coman o ofertă de 8 milioane din Portugalia, însă a refuzat.o pe motivul că nu acceptă decât dacă este vorba de la 15-30 de milioane în sus.

George Puşcaş şi-a început cariera la Liberty Oradea şi a fost remarcat de cei de la Internazionale Milano care l-au luat în primă fază sub formă de împrumut, iar apoi l-au transferat direct. După aceea a fost convocat la echipa naţională de juniori a României, unde a dobândit dreptul de titular al postului de atacant. La 13 ani, a ajuns la Academia „Viitorul" de la Ovidiu, a lui Gigă Hagi, unde a devenit prieten şi coechipier cu Ianis. George Puşcaş a fost convocat şi la naţionala de seniori. Fotbalistul valorează 10 milioane de euro şi a înscris atât în meciul cu Croaţia, cât şi cel cu Anglia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest