Detalii șocante despre ultimele luni de viață ale tatălui Mădălinei Manole: “Avea sufletul măcinat de griji”

 

Tatăl Mădălinei Manole va fi condus în cursul zilei de astăzi, 11 septembrie 2020, pe ultimul drum, după ce a suferit un stop cardio-respirator, cauzat de complicațiile cauzate de infectarea cu COVID-19. Plin de durere și regrete, fiul bărbatului ne-a dezvăluit detalii șocante despre ultimele luni de viață ale tatălui său.

Fratele Mădălinei Manole a fost și el infectat cu noul coronavirus, însă cu puțin timp înainte ca tatăl său să fie și el depistat. În perioada de două săptămâni în care Marian a fost internat, tatăl său s-a izolat la domiciliu, fără să primească ajutor din partea nimănui, dat fiind că și familia fiului său a fost carantinată.

„El a fost puternic, dar poate am fost noi mai slabi, dar tata nu a fost depresiv. Era normal, era măcinat de bolile lui, dar le ducea pe picioare. O parte din pensie o dădea pe medicamente pe insulină, pe mers la doctori. Doar pe mine și pe nepotul lui ne mai avea. De când a murit mama am angajat niște doamne care s-au ocupat să îi gătească și de el.

Acum a fost trist pentru că eu fiind în spital, nimeni nu a putut să se ducă la el. el s-a izolat singur, nu l-a izolat DSP-ul. Familia mea a fost în izolare la domiciliu și ceva s-a întâmplat cu el.” a spus fiul lui Ion Manole.

Marian Manole a dezvăluit că perioada de două săptămâni în care a fost internat a fost momentul în care starea de sanătate a tatălui său s-a degradat rapid, atât din cauza problemelor cu care se confrunta, cât și din cauza grijilor pe care le purta fiului său și care, în cele din urmă, l-au măcinat.  

„Nu a mai comunicat cu nimeni. Om bătrân de 77 de ani, cu sufletul măcinat de griji pentru că simțeam că îi era frică pentru mine să nu pățesc ceva și îi explicam tot timpul: „Tată, stai liniștit, că eu sunt bine. Nu mor. Și tu să fii bine acasă acolo”. Îl simțeam îngrijorat. Și singurătatea, că nu a mai fost nimeni la el.

l-am găsit într-o stare destul de rea, însă doin punct de vedere diabetologic, că neurologic era bine, vorbea, doar nu mai putea să meargă din cauza problemelor cu circulația la picioare.” ne-a dezvăluit fratele Mădălinei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest