Dezvăluiri ŞOC! Bianca a plănuit escapada cu Adi Cristea de la Paris

 

Despărţirea lui Victor de Bianca scoate la iveală detalii şocante ale relaţiei lor. Un prieten apropiat al lui Adi Cristea a dezvăluit, la Acces Direct, că totul ar face parte dintr-un plan diabolic, pe care Bianca l-ar fi urzit cu multă vreme în urmă

"L-a sunat Bianca pe data de 31 şi i-a spus vrei să mergi cu mine la Paris? Şi i-a spus aşa: vrei să mergi cu mine la Paris pentru că eu nu mai vreau să coabitez cu acest om! La care Adi i-a spus aşa: eu nu pot să merg cu tine la pentru că am alt program, dar mai vorbim! Am înţeles de la Adi că l-a sunat în noaptea de Revelion, i s-a spus "La mulţi ani!", sau l-a sunat, i-a dat mesaje ceva de genul. Şi imediat au plecat la Paris".

Dezvăluirile prietenului lui Adrian Cristea au detonat bomba! Spune că Bianca nu a fost însoţită de două prietene, aşa cum a declarat ea şi că cei doi au fost cazaţi împreună.

"Doamna Anda Adam i-a dat un mesaj lui Victor. Sau Victor Andei Adam. "Nu pot trăi fără tine!" Bianca ce-a făcut în pasul următor? S-a întâlnit cu colegul nostru şi prietenul nostru. Adi chiar a închiriat o maşină la nunta Biancăi ţi s-a plimbat şi prin faţă pe unde s-a consumat nunta, şi pe la Biserică", a mai spus acesta.

Se pare că Bianca a intrat din nou în silentio stampa! Surprinsă la un restaurant, cu ochii umflaţi şi vizibil afectată, ea a evitat întrebările jurnaliştilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest