Dezvăluiri şocante despre ultimele clipe în viaţa lui Denisa Răducu! Familia retrăieşte momentele cumplite VIDEO

 

Moartea Denisei Răducu a lăsat în urmă foarte multe suflete îndurerate. Pe lânga admiratorii care o iubeau şi o apreciau pe artistă, cei mai afectaţi de pierderea cântăreţei au fost membrii familiei. În cadrul unui interviu pentru „Agenţia VIP”, tatăl şi sora artistei au dezvăluit momente şocante din ultimele clipe din viaţa manelistei.

Denisa Răducu a trecut în nefiinţă, după ce timp de jumătate de an s-a luptat cu cea mai cuntă boală, cancerul. Artista s-a stins din viaţă pe data de 23 iulie 2017, moment în care i-au fost alături toţi cei dragi. Părinţii, sora, dar și cei mai apropiaţi prieteni au stat lângă ea, când şi-a dat ultima suflare.

Adelina, sora artistei şi tatăl acesteia au vorbit în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars despre cel mai greu moment al vieții lor. Se pare că artista a fost puternică până în ultima clipă şi niciodată nu a încetat să lupte pentru supravieţuire. Cu toatea cestea, din cauza stadiului avansat al cancerului, artista nu a mai avut nicio şansă.

"Ea a luptat până la final, în niciun moment nu spunea că nu îşi mai dorea să trăiască. Mereu spunea că abia aşteaptă să se facă bine. Ea ştia cu ce a fost diagnosticată, dar nu ştia în ce stadiu e boală. Îşi dădea seamă că e din ce în ce mai rău şi punea întrebări. Când erau momente mai bune, avea mai multe speranţe. Nu ştiu dacă am simţit vreodată că se aproapie finalul, nu conştientizam finalul. Noi am sperat până în ultima clipă, la fel că şi ea. Prefer să nu-mi amintesc finalul. Eram alături de ea. Da, a fost ok. A fost bine, am vorbit normal. Totul s-a întâmplat în somn. Nu a fost un final să ţipăm. Am văzut că respiră mai greu. Nimeni nu avea un somn liniştit ştiind că ea suferă", a spus Adelina.

Trăieşte în amintirea tuturor

Tatăl Denisei Răducu a mărturisit că este împlinit să ştie că nu a fost dată uitării, motiv pentru care a oferit fiecărui fan care le-a trecut pragul, câte o atenţie.

„Nu este săptămână să nu vină. Au trecut şi pe acasă, au făcut nişte fotografii. I-am invitat înăuntru, au văzut camera ei, lucruri din astea... Nişte fotografii, le-am mai dat şi fotografiile pe care le-am mai avut pe acasă. (...) Bucuria nu este în sensul bun al cuvântului, dar faptul că nu este dată uitării e un lucru. E ceva, deci contează foarte mult treaba asta.” a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest