Diana Bişinicu, durere fără margini la înmormântarea lui Marcel Toader! „Am pierdut un părinte spiritual” VIDEO PAPARAZZI

 

Diana Bişinicu, fina lui Marcel Toader l-a iubit enorm pe care îl numeşte părintele spiritual! Artista este profund marcată de moartea naşului său, iar clipele cele mai crunte au fost chiar la înmormântarea acestuia. Vizibil îndurerată, vedeta a oferit declaraţii pentru Antena Stars, despre cum o să îi rămână în amintire naşul său.

Diana Bişinicu a fost cununată de Marcel Toader, atunci când era căsătorit cu Gabriela Cristea. Artista a mărturisit că a văzut în cuplul celor doi, genul de relaţie ideală la care visa. Totodată, aceasta a povestit că de fiecare dată când în întreba pe omul de afaceri dacă are probleme de sănătate, întotdeauna avea parte de un răspuns negativ. Şi mai mult decât atât, Marcel Toader era cu zâmbetul pe buze ori de câte ori se întâlneau.

"Copilul meu este botezat de el. Am pierdut un părinte spiritual. Jale mare. Nimeni nu se aştepta. Naşul niciodată nu se plângea de nimic. Naşul era întotdeauna atât de puternic. Îmi spunea: n-am nimic, fină, sunt perfect! Lucrurile materiale nici măcar nu contează. Important e să fii bine, să fii sănătos. Din păcate, în ultima perioadă din ce ştiu nu a avut foarte multă grijă de tratamentul pe care trebuia să îl ia. În 2012, după nunta noastră a făcut un infarct şi i s-a pus un stent. (...) Ar trebui să spunem că este un fost triplu campion naţional, un mare rugbist şi un mare sportiv. (...) Îşi dorea o soţie cu care să trăiască până la adânci bătrâneţi, asta îmi spunea mereu", a spus Diana Bişinicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest