Dima Trofim, mărturisiri răvăşitoare despre moartea surorii sale! A cerut ajutorul, cu lacrimi în ochi! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Dima Trofim a făcut declaraţii răvăşitoare despre moartea surorii sale! În timp ce se afla la filmările de la „Ultimul Trib” a izbucnit în lacrimi, mărturisind că are nevoie de ajutor!

În urmă cu 11 luni, sora artistului, Rodica, în vârstă de numai 45 de ani a trecut în nefiinţă. Dima Trofin a aflat tragica veste atunci când era plecat în Madagascar pentru filmările unei emisiuni. Actorul a vorbit despre nefericitul eveniment și despre cât de tare l-a marcat.

"Practic în ultimul an, am o perioada mai dificilă într-adrevar. Am trecut printr-o perioada grea din viață mea, am pierdut un om drag din familie, un om iubit, un om divin, un om frumos... și mai exact pe sora mea.", a spus Dima Trofim.

Moartea surorii lui a fost motivul pentru care a decis să se ascundă de luminile reflectoarelor. În ultimele trei luni, artistul a trecut prin momente crunte: "Din păcate ea a plecat, sus la ceruri și toată viață mea s-a schimbat brusc. Am trecut printr-o preioada destul de grea itr-adevăr, trec... adică nu pot să zic că am trecut, lucrurile astea nu or să treacă niciodată! Dar tind și încerc să merg mai departe, să merg de dragul ei mai departe. Pentru tot ce a clădit ea pentru mine.", a mai mărturisit Dima Trofim.

"Din tot sufletul meu va spun și va rog! Am nevoie mult de susținerea voastră, mult de tot! Și cu mare drag și cu mare dor îmi doresc să revin cu noi piese, noi proiecte, noi realizări în carieră mea și să citesc mesajele vostre de bine, de susținere. Credeți-mă nu e nimic mai frumos!", a încheiat Dima Trofim.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest