Din proces, în proces! Oana Zăvoranu, din nou, în faţa judecătorilor! Pe cine i s-a mai pus pata!

 
+2 click pentru
galerie

Zici că este un făcut. Oana Zăvoranu o ţine din proces în proces, iar cel pe care i s-a pus pata, este nimeni altul, decât un bărbat care i-a fost prieten şi aliat în urmă cu câţiva ani.

Oana Zăvoranu este în plin proces cu un domn pe nume Tiberiu S. Se pare că motivul ar fi neregularităţile găsite în termenii şi condiţiile unui contract. Cei doi au un istoric amplu din punct de vedere al proceselor. În urmă cu doi ani, acelaşi Tiberiu S şi Oana Zăvoranu au fost implicaţi într-un alt proces, dar de data aceasta erau pe aceeaşi parte a baricadei. Adică amândoi aveau calitatea de pârât, reclamantă fiind o anume Ileana M., care formulase o „plângere împotriva încheierii de carte funciară”.

Deznodământul a fost unul fericit pentru Oana Zăvoranu, dat fiind că judecătorii au respins cererea şi au obligat-o pe reclamantă să îi plătească vedetei 1000 de lei.

„Respinge plângerea, ca neîntemeiată. Obligă pe petentă la plata către intimata ZĂVORANU IOANA a sumei de 1.000 lei, cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial, cu aplicarea art. 451 alin. 2 C. proc. civ.Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare”, au decis magistraţii, în urmă cu doi ani.

Oana Zăvoranu a fost implicată în multe procese, ani la rând. Încă un caz în care a fost implicată vedeta a fost cel cu vrăjitoarele care au şandajat-o. Dar din nou, actriţa a avut câştig de cauză, fiind condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la câte trei ani de închisoare cu suspendare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest