Distracţie fără limite pentru vedetele din România! Cum au petrecut cele mai tari mondenităţi!

 

Vedetele care au fost ocupate de sărbători, fie au petrecut în familie, fie au dat startul vacanţelor la munte. Printre acestea se află şi Raluca Ropotan, care a plecat să se relaxeze după perioada aglomerată a Crăciunului şi unde altundeva decât la munte.

Alături de câţiva prieteni, fata lui Ogică a dat Capitala pe aerul curat de munte. Îmbrăcată într-o salopeta roşie care îi punea în evidenţă corpul perfect, bruneta s-a bucurat de timpul liber şi le-a arătat şi fanilor priveliştea de care a avut parte.

Nici Andreea Raicu şi Laura Cosoi nu s-au lăsat mai prejos. Cele două vloggeriţe s-au decis să plece împreună în locul care promitea detaşarea de viaţa cotidiană. Fericite că se află una în compania celelilalte, au postat pe conturile personal atât filmuleţe, cât şi fotografii din mica escapadă.

Nici bucatele tradiţionale româneşti nu au lipsit de pe masa, după care a urmat un binemeritat ceai, iar priveliştea a fost de milioane.

Iar de la zăpadă, nu s-a putut abţine nici Carmen Grebenişan. Vloggeriţa a plecat într-o mini vacanţă alături de prietena ei Alina Ceuşan. Şi cum nu uită să împărtăşească experienţele cu fanii, frumoasa blondină a postat pe contul personal de instagram câteva filmuleţe. Ce să mai, vedetele de la noi ştiu să se distreze!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest