Dodel a scos periscopul! Loredana Chivu i-a picat cu tronc lui Cristi Tănase

 
+2 click pentru
galerie

Face ce face şi agaţă bărbaţi pe bandă rulantă! Loredana Chivu i-a picat cu tronc lui Cristi Tănase! Nu ştim dacă e de la farmecul personal, dar se pare că blonda are parte numai de bărbaţi potenţi financiar. Stelistul este unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din ţară deci i-ar putea îndeplini vedetei muuuuulte dorinţe!


I-a pus gând rău! Cristi Tănase zis Dodel, cunoscut pentru apetitul său la fetele "rele" din showbizz, a pus ochii pe asistenta păcătoasă Loredana Chivu. Aşa că s-a dus să o admire în toată splendoarea ei la o prezentare de modă. Iar blonda nu s-a dezis! A fost atât de provocatoare încât nu numai fotbalistul a fost pus pe jar, ci toţi bărbaţii de la eveniment!

Într-o pereche de pantalonaşi de piele extrem de scurţi şi cu un tricou cu care putea lejer să participe la proba de bluze transparente, Loredana a fost cea mai sexy apariţie a serii. Cel puţin Cristi Tănase aşa a crezut având în vedere că a plecat imediat după defilarea asistentei.

Loredana Chivu e luată! Ea s-a afişat deja cu un bărbat misterios cu care a şi oferit nişte scene fierbinţi chiar în club, aşa că Dodel ar trebui să-şi cam pună pofta în cui! Sau cine ştie.poate are metodele lui de a o câştiga pe asistentă!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest