Doliu în familia Denisei Răducu! O persoană importantă din viaţa manelistei a murit!

 
+2 click pentru
galerie

Durerea şi problemele parcă nu se mai îndepărtează de familia Denisei Răducu! Una dintre cele mai importante fiinţe din viaţa manelistei s-a stins, iar acum doliul s-a aşternut, din nou, peste cei dragi cântăreţei.

Bunica Denisei Răducu a trecut în nefiinţă, în cursul zilei de astăzi. Unul din motivele care i-ar fi adus sfârşitul, ar fi dorul de nepoata dragă şi neputinţa de a o mai aduce înapoi. Mama tatălui Denisei Răducu a fost o persoană importantă în viaţa manelistei, fiind cea care i-a fost alături în copilărie şi în momentele grele cu care s-a confruntat.

Potrivit wowbiz.ro, Florian, cumnatul Denisei a mărturisit că bătrâna o iubea extrem de mult pe regretata nepoată, iar după moartea ei, nu a existat zi în care să nu o jelească. Acum, la aproape trei ani de la trecerea în nefiinţă a cântăreţei, alături de ea, în Ceruri, i s-a alăturat bunica.

”Bunica Ana s-a dus după Denisa, o iubea prea mult. Niciodată nu s-a împăcat cu gândul că Denisa nu mai este printre noi. O plângea în fiecare zi, s-a stins de dorul ei… Era bătrână, nu bolea, dar se sfârșea văzând cu ochii… Ne-a și spus, ultima oară când am văzut-o că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe”, a spus cumnatul Denisei pentru wowbiz.ro

Cumnatul Denisei Răducul a mai mărturisit că în momentul în care bunica a aflat de boala Denisei Răducu, s-a rugat neîncetat lui Dumnezeu, pentru a produce o minune. Iar momentul morţii cântăreţei a fost unul marcant pentru bătrână.

”Când o vedea pe Denisa, deși săraca de ea era măcinată de boală, bunica Ana îi spunea că e frumoasă, că se va face bine, că la câte rugăciuni spunea zi de zi nu are cum să nu o salveze Dumnezeu. Când a murit Denisa, a plâns fără încetare săptămâni la rând, s-a simțit trădată în rugăciunile ei. Nu s-a împăcat niciodată cu ideea că fetița pe care a crescut-o nu mai este, spunea că e un adevărat blestem” a mai declarat Florian, cumnatul regretatei Denisa Răducu, pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest