Dorian Popa, gaură masivă în portofel din cauza unui fan! A fost păgubit în timp ce făceau o poză împreună!

 

Dorian Popa a păţit-o în timpul unui concert! Invitat în cadrul unui eveniment, ca să încânte invitaţii cu muzica lui, artistul a fost păgubit cu, nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de lei.

Este cunoscut faptul că atunci când vine vorba de fanii lui, Dorian Popa şi-ar da şi cămaşa după el. Şi uite că într-un fel sau altul, a făcut-o. După concertul susţinut, artistul a avut parte de o sesiune foto alături de cei care îi ascultă muzica. Însă în toată aglomeraţie, unul din fanii săi i-a ars cu ţigara, din greşeală, geaca de 10.000 de lei.

Dacă un al artist l-ar fi taxat pe vinovat, iată că Dorian Popa a decis să închidă ochii şi să găsească o altă soluţie. În cadrul vlogului său de pe YouTube, artistul a mărturisit că articolul vestimentar nu va mai arăta ca înainte, dar va încerca să acopere cumva defectul pe care îl are acum. Ce să mai! Dorian Popa ţine, cu siguranţa, la fanii săi!

L-a buşit plânsul pe scenă

Ori de câte ori are ocazia, Dorian Popa este prezent la evenimentele caritabile, cu scopul de a schimba ceva în viaţa celor care au nevoie de ajutor. Aşa se face că artistul a fost invitat să cânte la un eveniment de genul, pentru o fetiţă greu încercată de viaţă.

”I-am spus câteva cuvinte, a început să plângă de fericire vreau eu să cred. În momentul în care am văzut-o pe Sara că începe să plângă, pentru prima oară în viața mea m-a apucat plânsul pe scenă[...] Nu-mi mai reveneam. Îmi venea să plâng în hohote pe scenă și am oprit puțin muzica”, a spus cântărețul pe canalul său de youtube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest