Dorian Popa nu a vrut să îşi conducă tatăl pe ultimul drum! Ce motiv a avut: „Voia să nu mai vorbesc cu mama”

 

Dorian Popa nu a avut deloc o copilărie uşoară, chiar dacă, este cunoscut pentru energia pozitivă pe care o are şi pe care încearcă să le-o transmită tuturor celor din jur.

Nu mulţi ştiu că Dorian Popa a crescut fără tată. Atunci când părinţii acestuia s-au despărţit, mama vedetei TV a fost nevoită să îi crească, pe artist şi pe fratele său, singură. Dorian Popa a povestit în cadrul unei emisiuni TV, drama prin care a trecut atunci când era mic şi motivul pentru care nu a fost prezent la înmormântarea celui care i-a dat viaţă, dar nu a participat deloc în educaţia lui.

''El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers'', a spus Dorian Popa la ''Acces Direct''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest