Doru Todoruț și Irina Baianț, primele declarații după ce s-a scris că ar fi rupt logodna! VIDEO

 

Doru Todoruţ şi Irina Baianţ fac primele declaraţii, dupxă ce în presă s-a scris că s-ar fi despărţit! Noi, însă, am aflat care este adevărul şi cum stau lucrurile, de fapt. Haideţi să vedem ce ne-au mărturisit.

A fost o zi dificilă pentru Doru Todoruț și Irina Baianț. Zvonul că cei doi au rupt logodna a circulat toată ziua în presă. Conform unor surse din anturajul acestora, se pare că cei doi nu ar fi trecut testul perioadei de izolare la domiciliu.

Când toată lumea se aștepta ca cei doi să vină cu marea veste și să anunțe data nunții, se pare că adevărul ar fi fost altul. Doru Todoruț și Irina Baianț ar fi trecut prin mai mult momente gestionate pe care nu au știut să le gestioneze și astfel și-ar fi dat seama că sunt incompatibili.

„Nu știu cine se ține de glume. M-a zăpăcit toată lumea cu telefoane aiurea. N-am ce să comentez. Lucrurile sunt foarte ok, dar ce să facem nuntă în pandemie. E un subiect fabricat de cineva care nu are ce să mai scrie.” a spus Doru Todoruț.

„Eu înțeleg. Nu știu ce fac unii. De ce se plictisesc. Noi dacă o să avem vreodată ceva de declarat, o să declarăm singuri, o să fie de la noi putere. Până atunci, nu avem treabă cu absolut nicio știre.” a completat Irina Bainaț.

Cei doi sunt împreună de aproape cinci ani, însă abia anul trecut Doru a hotărât să își asume public relatia. Ba mai mult, a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa Irina.

„Nu se aștepta. I s-a părut prea repede ei. Te unești în momentul în care hotărăști nu atunci când dai un inel. Important este să existe acea bază care să dea o perspectivă. Dacă te iei după sentimente, în dragoste nu poți premedita.” a spus Doru Todoruț în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest