Drama prin care trece fratele Mădălinei Manole, după moartea tatălui: „Așa ceva nu le doresc nici dușmanilor mei”

 

De când Mădălina Manole a murit, atât părinții ei, cât și fratele acesteia au trecut prin momente cumplite, încercând să deslușească dacă la mijloc a fost vorba de o crimă sau de o sinucidere. La 10 ani de la moartea artistei, Marian Manole a rămas singur pe lume, după ce mama lui a trecut în neființă din cauza durerii pricinuite de pierderea fiicei sale, iar zilele trecute, și-a îngropat și ultimul părinte care i-a fost sprijin atâția ani.

Contactat de reporterii Antena Stars, Marian Manole a mărturisit că trece printr-o perioadă destul de grea, însă încearcă să își țină capul sus de dragul soției și al fiului său. Fratele artistei a recunoscut că se luptă cu depresia și că are momente când sentimentele de tristețe il copleșesc, mai ales când intră în casa părintească.

„E o senzație destul de ciudată. Dar m-am obișnuit. Părinții mei au transformat casa într-un sanctuar cu pozele Mădălinei, cu tablouri. Când intru în fiecare cameră și îmi aduc aminte cum a fost tata până l-am internat. Și cu mama la fel. Nu le doresc dușmanilor mei să treacă prin așa ceva, dar mai există oaameni care trec prin așa ceva, de aia nu dramatizez” ne-a spus Marian Manole.

Fratele Mădălinei Manole a dezvăluit că nu este pentru prima dată când se confruntă cu boala parșivă, însă este sigur că nu se va lăsa mistuit de ea, cei dragi dându-o putere.

„Depresia este o boală parșivă. Apare, dispare. Dacă apare, o ducem pe picioare. Nu mă doboară pe mine. Sper. Și dacă apare, se tratează. Cădem, ne ridicăm. Nu mai e cale de întoarcere. M-am confruntat cu depresie de foarte multe ori în 10 ani. Am reușit să scap de ea și prin tratamente și prin muncă. Prin copilul meu, pe care l-am dus peste tot. La mormântul părinților mei îmi fac concediul, vacanțele, weekend-urile.” ne-a mai spus fratele Mădălinei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest