Dublă sărbătoare pentru Andreea Popescu! Vedeta le-a dat fanilor o veste uimitoare!

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Popescu şi-a încântat fanii cu o veste extrem de frumoasă. Se pare ca bruneta a împlinit 3 ani de când şi-a oficializat în faţa legii relaţia cu Rareş Cojoc. Pentru acesta, a postat un mesaj emoţionant pe instagram.

Chiar în ziua în care se sărbătoreşte Praznicul Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, Andreea Popescu şi Rareş Cojoc împlinesc trei ani de când au făcut cununia civilă. Frumoasa dansatoare a postat o fotografie din cadrul frumosului eveniment, împreună cu un mesaj emoţionant pentru soţul ei.

„Astăzi de Sfinții Împărați Constantin și Elena facem 3 ani de când ne-am căsătorit civil. Cineva m-a întrebat: „Ce unește mai mult pe bărbat cu femeia?”. „Recunoștința”, îi răspund. Unul iubește pe celălalt pentru ceea ce îi dăruieste. Femeia îi dă bărbatului ei încrederea, devotamentul și ascultarea sa. Iar bărbatul îi dă femeii siguranța că o poate proteja. Femeia este doamna casei, dar și o mare servitoare, iar bărbatul este stăpanul casei, dar și hamalul ei. Soții trebuie să aibă dragoste curată între ei pentru că, existând un climat pașnic în familie, să-și poată îndeplini îndatoririle lor duhovnicești” a scris Andreea Popescu, pe Instagramul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest