Durere fără margini pentru Alexandra de la „Dragoste fără secrete”: „Nici nu am putut să îmi iau la revedere, de la mama”

 
+4 click pentru
galerie

Presiunea şi părerile negative ale celorlalţi concurenţi despre ea, au pus-o la pământ pe Alexandra. Concurenta de la „Dragoste fără secrete” a izbucnit în lacrimi, după ce a ales emisiunea în detrimentul mamei sale.

Alexandra a fost una dintre cele mai clevetite concurente din cadrul experimentului de televiziune. De când a înlocuit-o pe Mădălina, în relaţia cu Cristi, aceasta a avut parte numai de reacţii negative din partea celorlalţi concurenţi.

Deoarece energiile negative au pus stăpânire pe ea, Alexandra a clacat. Un alt motiv care a condus-o pe brunetă în starea asta, este faptul că a venit în emisiune, exact în perioada în care mama ei urmează să plece într-o altă ţară, fară să poată să îşi ia „la revedere”.

Mă gândesc că iar nu o să o mai văd pe mama. În loc să stau acasă cu ea şi să mai petrecem timp împreună, am venit aici să fiu luată la mişto şi criticată de persoane care nu mă cunosc. Nu ştiu dacă se merită într-adevăr. M-am abţinut, dar nu am mai putut. (...) Nu îi condamn pentru faptul că sunt plecaţi. Vreau sa ştiu dacă s-a meritat să vin aici şi nici nu am putut să îmi iau la revedere de la mama. Nici nu ştiu când o să plece, nici măcar asta.(...) E un subiect foarte sensibil pentru mine şi nu aş vrea să mă vadă nici ea în starea asta. Acum pun în balanţă dacă s-a meritat să vin aici, am nişte îndoieli.” a spus Alexandra, în lacrimi.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest