Durere fără margini pentru Ionuț Dolănescu! Două decese în aceeași zi! VIDEO

 

Atât Ionuţ Dolănescu, cât şi familia lui trec printr-o perioadă extrem de grea. După ce în urmă cu două zile, Maria Ciobanu anunţa că ultimul frate pe care îl mai avea, a trecut în nefiinţă, acum, o altă suferinţă s-a abătut asupra acestora.

Durere fără margini pentru Ionuț Dolănescu după ce și-a pierdut unchiul și mătușa în aceeași zi. Mai exact, ultimul frate al mamei sale s-a stins din viață, iar prin intermediul unui mesaj pe social media, artista şi-a anunţat admiratorii despre tragedie, iar mesajele de încurajare au apărut imediat: „S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris cântăreața de muzică populară, în mediul online.

Durerea este cu atât mai mare cu cât în aceeași zi s-a prăpădit și Ileana, sora regretatului Ion Dolănescu, cea care era foarte apropiată de Ionuț Dolănescu. Îngenuncheat de suferinţă, Ionuţ Dolănescu a scris un mesaj emoţionant, pe una dintre reţelele sociale pe care este activ, pentru cele două rude apropiate pe care le-a pierdut:

"Un gând pios pentru Tuşa Leana, din Perşinari, sora mare a Tatălui meu, de care am fost foarte legat sufleteşte şi pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!" a scris Ionuţ Dolănescu.

Maria Ciobanu a fost urmărită de tragedii. Artista provine dintr-o familie cu zece copii, iar când avea numai cinci ani, fratele ei geamăn, Gheorghe a murit. Motivul a fost un microb de dizenterie şi chiar dacă toţi au fost afectaţi, cel care a pierdut lupta cu moartea a fost celălalt geamăn. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest