Durere fără margini pentru mama Cristinei Ţopescu! A ajuns la crematoriu, pentru a-şi conduce fiica pe ultimul drum/ VIDEO

 

Mama Cristinei Ţopescu a ajuns la crematoriu, unde are loc ceremonia de incinerare a regretatei jurnaliste. Vizibil îndurerată, cea care i-a dat viaţă a venit să îşi ia rămas bun de la ea, pentru totdeauna.

Ceremonia de incinerare are loc la Crematoriul din Vitan Bârzeşti, iar pe ultimul drum au fost alături câteva rude, apropiaţii, printre aceştia numărându-se şi Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Berecleanu. Paparazzii Spynews.ro au surprins momentul în care mama Cristinei Ţopescu a coborât din maşină şi s-a îndreptat către trupul neînsufleţit al fiicei sale.

În cursul zilei de miercuri, Rodica Ţopescu a aterizat pe pământ românesc, venind tocmai din Germania pentru a-şi luat un ultim rămas bun de la cea căreia i-a dat viaţă. Copleşită de durere, Rodica Ţopescu i-a adus fiicei sale o coroană, pe care a scris un mesaj sfâşietor: "Iubirea vieții mele, mămica".

Motivul pentru care şi-a dorit să fie incinerată

Rudele Cristinei Ţopescu au mărturisit că au ştiut dintotdeauna de dorinţa jurnalistei de a fi incinerată, chiar dacă în presă s-au vehiculat alte informaţii.

„Aceasta a fost dorința ei, exprimată în mai multe rânduri familiei.Cristina credea că așa e mai aproape de libertate, de viață, de Dumnezeu și de sufletul animalelor pe care le iubea”, a mai declarat familia jurnalistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest