Dwayne „The Rock” Johnson, infectat cu coronavirus! Toată familia a fost diagnosticată cu COVID-19!

 

Atât actorul Dwayne „The Rock” Johnson, cât și familia sa, au fost infectați cu coronavirus. Vedeta de la Hollywood a dat vestea prin intermediul unui clip, în care le-a dezvăluit fanilor care este acum starea lor de sănătate. 

Dwayne Johnson a dezvăluit că a contactat virusul în urmă cu aproximativ două săptămâni și jumătate. Se pare că cei din cauza cărora s-a infectat toată lumea au fost niște prieteni foarte apropiați.

În clipulețul publicat pe internet, „The Rock” a mărturisit că a fost cea mai mare provocare pe care a fost nevoit să o îndure, mai ales după ce a aflat că soția sa, Lauren, cât și cele două fiice în vârstă de patru și doi ani au coronavirus.

„Vă pot spune că asta a fost una dintre cele mai mari şi dificile provocări pe care le-am îndurat ca familie”, a precizat Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood.

Nu mai sunt contagioși

Din fericire, starea tuturor este una foarte bună, iar cei patru au scăpat de virus și acum nu mai sunt contagioși. Dwayne „The Rock” Johnson a tras un semnal de alarmă și le-a cerut tuturor celor care îl urmăresc să se protejeze atât pentru propriul bine, cât și pentru sănătatea celor din jur.

„Prioritatea mea este să îmi protejez mereu familia. (...) Asta nu are nimic de-a face cu politica. Poartă-ţi masca. Este ceva real. Şi este lucrul corect ce trebuie făcut”, a mai spus The Rock.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest