Edith și Ali, cel mai vesel cuplu din casa „Dragoste fără secrete”. Cum se distrează cei doi: „Vârsta e doar o cifră pentru mine” VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Edith și Ali par a fi cel mai vesel cuplu din casa „Dragoste fără secrete”. Cei doi nu se plictisesc niciodată și mereu își găsesc câte o activitate. Una dintre cele mai recente a fost construirea unui decor similar emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, unde şi-au adresat întrebări de-a dreptul ilare şi nepotrivite contextului în care se aflau.

Ali a fost cel care s-a lăsat „agăţat” de Edith, așa că şatena i-a adresat câteva întrebări capcană, pentru a vedea dacă este demn de atenția ei.

„Bună, frumosule. Ce faci? Putem vorbi despre rata inflaţiei din India? Putem vorbi despre PIB-ul din America?” au fost întrebările pe care i le-a adresat Edith lui Ali.

După ce s-au plictisit în rolurile jucate, Edith a dat startul distracţiei. S-a urcat pe canapea şi a ţopăit de zor pe o piesa lui Voltaj - „Ca la 20 de ani”. Întrebată de frumoasa prezentatoare a experimentului de televiziune cum de reuşeşte să fie așa energică şi la 30 de ani, concurenta a declarat: „Vârsta este doar o cifră pentru mine.”

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest