Edith şi Ali, comentarii la adresa Biancăi Sârbu, prezentatoarea de la „Dragoste fără secrete”

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Sârbu, prezentatoarea experimentului de televiziune „Dragoste fără secrete” urmează să se căsătorească zilele viitoare. Iar pentru că Edith şi Ali o apreciază foarte mult pe aceasta, şi-ar fi dorit să fie alături de ea, când va avea loc evenimentul cel mare.

„O să vă susţinem oricum şi abia aşteptăm sa vă vedem mireasă” i-a spus Edith, frumoasei prezentatoare Bianca Sârbu.

După discuţiile pe care le-au avut cei doi, despre dorinţa de a participa la unul dintre cele mai importante momente din viaţa Biancăi, aceasta a invitat toţi concurenţii la nunta ei, dar nu toată noaptea, ci numai câteva ore. Bucuria acestora a fost una de necontestat, fetele deja gândindu-se la ţinutele pe care le vor purta.

„La aceasta nuntă nu am vrut să facem foarte mult tam-tam, dar invitaţia este din suflet. Mă bucur că o să fiţi acolo, trebuie să vă aranjaţi, să vă dischisiţi, să fiţi frumoşi” a spus Bianca Sârbu.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest