Edith şi Ali, mişcări periculoase la „Dragoste fără secrete”! Au uitat că sunt filmaţi non-stop VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Edith şi Ali au profitat de timpul pe care îl petrec împreună şi s-au descoperit unul pe celălalt. Cei doi au scos la iveală mişcările lascive pe care le deţin şi au dansat de mama focului pe o piesă latino.

Edith a fost plăcut impresionată de flexibilitatea lui Ali, iar acesta măgulit de admiraţia partenerei sale, a început să îi arate, din ce în ce mai multe, mişcări „surpriză”.

„Sunt foarte fericită că dansăm şi ne distrăm. De acum încolo când mergem la nunţi şi petreceri, să nu mai stea jos. Numai pe ringul de dans” a mărturisit Edith.

Este cunoscut faptul că în ultima vreme cei doi au avut parte de un conflict deschis cu Florin şi Maia. Cele două cupluri au avut şansa de a petrece timp împreună, pentru a lămuri toate aspectele de care au fost deranjaţi de-a lungul competiţiei. Cei patru au îngropat securea războiului şi sunt la un început, sperăm noi, fructuos de prietenie.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest