Elena Udrea, totul despre creştinarea fiicei sale! Evenimentul va avea loc pe o dată importantă familiei

 

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov se pregătesc pentru un eveniment extrem de important din viaţa lor: creştinarea micuţei Eva Maria! După ce iubitul fostei blonde de la Cotroceni a declarat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că încep pregătirile pentru botez, apoi pentru nuntă, iată aşa s-a întâmplat.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov îşi vor creştina micuţa pe 20 septembrie, fix la un an după ce s-a născut. În acest an, Eva Maria, va împlini un an de viaţă, şi tot atunci va avea parte şi de ceremonia numită în popor „ruperea turtei”, potrivit evz.ro.

Evenimentul va fi unul restrâns şi intim. Mai multe detalii nu se cunosc, vizavi de locatie şi de cine anume vor fi naşii. Chiar dacă în urmă cu ceva timp, cei doi se gândeau să facă această propunere Alinei Bica.

În toiul pregătirilor pentru botez!

Cel care urmează să îi fie soţ a declarat că se pregătesc pentru marele eveniment din viaţa micuţei. Se pare că nu s-au decis la cine să fie părinţi spirituali pentru fetiţa lor, dar un lucru este cert. Nunta va urma, numai după ce vor organiza botezul Evei Maria.

"Micuţa a dormit bine, s-a odihnit, e prin casă, se joacă cu bunica. Încercăm să programăm data botezului, biserica, ziua, invitaţii, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Încercăm să finalizăm cu botezul şi vedem apoi cu nunta. Încă nu ştim cine vor fi naşii fetiţei, ne gândim zilele acestea. Nu ştim dacă rămâne Alina Bica", a spus Adrian Alexandrov pentru reporterii Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest